Om os

Hos More Than Health ønsker vi at støtte dig, i din helbredelse, hvad end du lider af kronisk sygdom, har et par skavanker, eller bare ønsker mere vitalitet og overskud.

Vi ønsker at bidrage til helbredelse, samt en naturlig livstil, Hvor kun de reneste ingredienser og bedste råvarer høre hjemme. Vi syntes at de bedste og reneste kosttilskud, skal være let tilgængelige for alle, så det at tage ansvaret for sit eget helbred, kan føltes let og overskueligt.

Da vi selv har haft stor gavn af at helbrede os selv, med Den Medicinske Seers viden, sælger vi primært de kosttilskud som han anbefaler. 
Ligeledes er alt du kan finde i shoppen, uden det som Den Medicinske Seer kalder 'No Goes'.

Hvis du ikke kender Den Medicinske Seer, men bare ønsker at handle sunde kvalitetsprodukter helt uden kemi, parfume, sukker, gluten mm. er du kommet til det rette sted. 

Vi samarbejder nemlig kun med brands der går højt op i kvaliteten og renheden af deres produkter. Hvad end det er vitaminer og mineraler eller hudplejeprodukter, kan du være helt sikker på, at vores produkter er de renseste på markedet. Vi ger nemlig super dedikeret til, at sikre vores kunder den bedste kvalitet. Vi har gjort research arbejdet, så du kan fokusere på dit liv og din sundhed.  

Vi ønsker dig god shoppelyst, samt masser af healing <3

De bedste hilsner fra Team More Than Health
             
Dansk