Handelsbetingelser

MT Health GmbH
Rudolf Diesel Strasse 5
24941 Flensborg
Tyskland
HRB 15876 FL
VAT nr: DE355162387

Betaling

More Than Health modtager online betalinger med; Visa/Dankort, Mastercard, Mobilepay Online, Visa Electron, Maestro, og ApplePay. 

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes, mindre andet er aftalt.

Ved betaling med Visa Electron og Mastercard Debit, som er debitkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark - Kroner (DKK)

More Than Health benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende. 

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i en ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til hej@morethanhealth.dk .  

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der er ansvarig, hvis der opstår en skade under transporten.

Returnering kan ikke foretages mod betaling ved levering eller med REK-brev. Hvis du vil sende varen (erne) via DAO-pakkeshop retur, opkræver vi 60 DKK for det, og du vil modtage et returfragtkode pr. mail (kræver ikke en printer). Kontakt os derefter på hej@morethanhealth.dk .

Ingen fortrydelsesret

Der er ingen fortrydelsesret på forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

I henhold til dansk lovgivning gives der ikke fortrydelsesret og returret på fødevarer og kosttilskud, som ikke er plomberet. Hvis du dog oplever, at dine kosttilskud eller fødevarer har synlige skader eller på anden måde ikke er intakt ved modtagelse, har du 14 dages reklamationsret. Send os et billede samt årsag til reklamation på mailen hej@morethanhealth.dk.

Varens stand, når du sender den retur
Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre mistet værdi af varen. Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.  

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen har mistet værdi, fratrækker vi modsvarende beløb.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde købet. 

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 

Varen sendes til:

Morethanhealth.dk

C/O Sally Khallash

Store Kongensgade 72E

Danmark

Telefon: + 45 22 17 11 07

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Forbrugerbeskyttelse

Læs mere om din beskyttelse som forbruger når du køber via en PensoPay betalingsløsning: https://pensopay.com/mere/forbrugerbeskyttelse/

 

Klagemuligheder

Klager over produkter kan sendes til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

For EU-borgere uden for EU skal klager sendes via EU Kommissionens online klageplatform.
ec.europa.eu

Ved klage skal vores email adresse angives: sally@morethanhealth.dk samt hjemmesiden du har købt varen på.

Dansk