Handelsbetingelser

MT Health GmbH
Rudolf-Diesel-Straße 5
24941
Flensburg
Deutchland

HRB 15876 FL
VAT: DE355162387

Betaling

More Than Health modtager online betalinger med; Visa/Dankort, Mastercard, Visa Electron, Maestro, og ApplePay. Vi tilbyder mulighed for hurtig checkout med Shop Pay, som gemmer dine oplysninger fra sidst du loggede ind. 

Vi kan desværre ikke tilbyde mobilepay i øjeblikket. 

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes, medmindre andet er aftalt.

I tilfælde af produkter i restordre trækker vi beløbet på hele ordren, når første pakke sendes ud. Modtager du anden forsendelse, dækker vi fragten herom.

Ved betaling med Visa Electron og Mastercard Debit, som er debitkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark - Kroner (DKK)

More Than Health benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende. 

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i en ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til hej@morethanhealth.dk .  

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Når vi modtager returpakken til vores lager i Flensburg, returnerer vi pengene for produktet/produkterne til det betalingskort, der er benyttet ved købet.
Pengene er på din konto indenfor et par bankdage. vi returnerer ikke fragtomkostninger. Vi opkræver derudover 60 kr. for en returneret ordre for håndtering og returfragt. Disse bliver modregnet i refunderingen. 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur som reklamation, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der er ansvarlig, hvis der opstår en skade under transporten.

Returnering kan ikke foretages mod betaling ved levering eller med REK-brev. Hvis du vil sende varen (erne) via DAO-pakkeshop retur, opkræver vi 60 DKK for det, og når det er betalt, vil du modtage en returfragtkode pr. mail (kræver ikke en printer). Kontakt os derefter på hej@morethanhealth.dk .

Når vi modtager returpakken til vores lager i Flensburg, returnerer vi pengene for produktet til det betalingskort, der er benyttet ved købet.
Pengene er på din konto indenfor et par bankdage.

Ingen fortrydelsesret

Du har ret til at returnere medicin og kosttilskud bestilt online inden for 14 dage, såfremt at forseglede produkter ikke er blevet åbnet.

Har du brudt forseglingen eller hvis produkterne ikke er plomberede, er der i henhold til tysk lovgivning Bürgerliches Gesetzbuch, BGB § 312g, ikke fortrydelsesret og returret på fødevarer og kosttilskud.

Hvis du dog oplever, at dine kosttilskud eller fødevarer har synlige skader eller på anden måde ikke er intakt ved modtagelse, har du 14 dages reklamationsret. Send os et billede samt årsag til reklamation på mailen hej@morethanhealth.dk, og vi vender tilbage med det samme.

Varens stand, når du sender den retur

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre mistet værdi af varen. Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.  

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen har mistet værdi, fratrækker vi modsvarende beløb.

Vi refunderer betalinger for produktet/produkter modtaget fra dig, dog ikke fragtomkostninger.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 

Varen sendes til:

MT Health GmbH

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Klagemuligheder

Klager over produkter kan sendes til:

EU Kommissionens online klageplatform.
ec.europa.eu

Ved klage skal vores email adresse angives: hej@morethanhealth.dk samt hjemmesiden du har købt varen på.

Dansk