B12 Vitamin - Vitamin B12 i den naturlige form


3 minute read

B12 Vitamin når det skal være den mest rene og naturlige form. 

Hos More Than Health går vi op i renhed, kvalitet og effekt af den aktive ingrediens. Så vi gør vores bedste til at udvælge clean-label produkter og versioner af kosttilskud, som har noget helt specielt at tilbyde dig som kunde, i form af den omhu og omtanke der er brugt ved produktionen af produktet. 

Det skinner især igennem når man analyserer produkternes label, hvilke ingredienser der er benyttet, hvilke former for aktive ingredienser der er benyttet -og hvor meget, du som kunde får for dine penge af den faktiske ingrediens, som kosttilskudet er bygget op omkring. 

Vi har udvalgt en række gode B12 kosttilskud nedenfor, som netop er bygget op omkring nogle af de bedst optagelige former for B12 vitamin, og som alle er kvalitetskosttilskud fra leverandører, som vi kan stå inde for.

B12 vitamin Vivo life i bedre end Vimergy

Det første B12 produkt fra OstroVit Pharma, indeholder en aktiv form for B12 vitamin som betragtes som høj kvalitet. Produktet er lavet med fokus på høj optagelse, simplicitet, og må betragtes som værende et særdelses ærligt produkt som er 'clean label' til perfektion.
Virkelig et godt produkt, en god kvalitet og en god pris. 

Det næste B12 produkt på listen er fra Vivo Life.
Vivo Life B12 vitamin, er et kvalitets produkt baseret på hele 3 af de mest optagelige og aktive former for B12 vitamin, og det er et blend lavet med fokus på høj kvalitet, diversitet og optagelse, og produktet ville for de fleste blive set som toppen indenfor kvalitet -og kunne også af mange komme med under definitionen af et clean label kosttilskud.

Dog vil vi sætte det i katagorien 'clean label med en lille anmærkning' da der er en mild preservativ i produktet så det er sikkert at have åbent i lang tid uden bekymring, da det indeholder appelsin ekstrakt for smag. 

Begge disse flydende B12 vitamin produkter er gode alternativer til både Global Healing og Vimergy B12, og kvaliteten er bestemt et match. Samtidig kan de to produkter nedenfor, bryste sig af, ikke at have rejst jorden rundt med fly eller skib for at komme frem til Danmark, men kommer direkte fra Europa : )

For at se et af vores clean label B12 vitamin tilskud.

Læs mere om B12 vitamin mangel symptomer og hvordan det bedste måles så man sikre at målingen fortæller om vævstilgængeligheden. 
https://lakartidningen.se/wp-content/uploads/OldPdfFiles/2000/21704.pdf 

Vitamin B12 Methylcobalamin højoptagelig clean-label spray, 30 ml

Vitamin B12 Methylcobalamin højoptagelig clean-label spray, 30 ml

95,00 kr

Beskrivelse Bliver du ofte syg? Føler du dig altid træt eller svimmel? Oplever du at dine fingre snurrer? Har du fået en tarmoperation? Eller spiser du måske ikke kød? Så er OstroVit Pharma Vitamin B12 Methylcobalamin et moderne kosttilskud i sprayform til… read more

Multivitamin Kompleks Vegansk, 120 kapsler

Multivitamin Kompleks Vegansk, 120 kapsler

240,00 kr

Beskrivelse HVORFOR SKABTE VI ET VEGANSK MULTI VITAMIN & MINERAL-KOMPLEKS? I løbet af sin mastergrad i mikronæringsterapi og regulatorisk medicin brugte Niko Rittenau mange måneder på at forske i næringsstofmangler i den vestlige verden. Han fandt ud af, at mange af os takket… read more

Vi har også fået Global Healing B12 vitamin tilbage i shoppen.

B12 Vitamin 5000 mcg højtoptageligt - 29,6 ml fra Global Healing

B12 Vitamin 5000 mcg højtoptageligt - 29,6 ml fra Global Healing

249,00 kr

Beskrivelse B12 Vitamin bidrager til dannelse af røde blodlegemer, et normalt energistofskifte, omsætning af homocystein, normal psykisk funktion, normal celledelingproces, normalt fungerende nervesystem og immunsystem, samt mindsker træthed og udmattelse. Denne B12 indeholder 29,6 ml og 5000 mcg B12 vitamin.… read more

Udsolgt

« Tilbage til Blog

Dansk