Open Sky Sheer Serum, 15 ml

Open Sky Sheer Serum, 15 ml

Forhandler
Living Libations
Normalpris
279,00 kr
Udsalgspris
279,00 kr
Normalpris
Udsolgt
Pris pr. stk.
pr. 
Inklusive moms.

  • Beskrivelse
  • Anvendelse
  • Ingredienser

Open Sky Sheer Serum er en silkeblød, let og frisk serum for huden. Denne gloss absorberes let af huden, for en æterisk glød af strålende proportioner. Bad din hud i det botaniske univers af Living Libation's Open Sky Sheer Serum. Et væld af blødgørende og udglattende essenser og infusioner med dejlige lipider hvirvles sammen til et let og lækker serum. Open Sky Sheer Serum er blandt andet baseret på Frankincense, Rose Otto, Tamanu og Kamille æteriske olier, som gør denne serum til en fornøjelse for huden, med dens evne til at fugtige, og lysne op huden. 

Open Sky Sheer Serum er fantastisk kombineret med Open Sky Eye Serum, samt All Seeing Eye Creme for en smuk tredobbelt effekt af opfrisket hud.

  • Økologisk & Vildtvoksende
  • Kemifri, Parabenefri, Alkoholfri, Sulfatfri, Glutenfri
  • Non-GMO, Fair Trade, Vegansk

Living Libations formulerer deres linje af ansigts-, krops- og velværeprodukter med en palet af rene, økologiske og vildtvoksende ingredienser, der nærer, helbreder og afbalancerer huden - såvel som sindet. Disse intelligente safter fra naturen, som findes i alle deres produkter, skaber cellulær harmoni, og giver mulighed for at din naturlige skønhed kan skinne igennem. Living Libations trækker deres inspiration og ingredienser fra naturen og mener, at naturen er en ubesværet skønhed, som er en gave til os.

En skønhed som også flyder igennem os og ikke kun er noget, vi skal anvende på os. Skønhed er ikke endnu et regime for at blive til noget andet, end vi allerede er. Living Libations’ produkter minder os om dette,og er i høj grad lige så meget en oplevelse, der vækker vores sanser, så vi kan være nærværende overfor skønheden i nuet.

Vask ansigtet med en Best Skin Ever eller dug ansigtet med Frankincense Face Tonic, derefter påfør en dråbe eller mere af Open Sky Sheer Serum på dekolletage og ansigt.

Aloe Vera (Aloe Barbadensis) - Aloe Vera er en magisk, saftig plante, der vokser i varmere klima. Den har et robust blad, der tilbyder en klar, gelatine masse. Denne pulp skaber en utrolig beroligende balsam som gør huden delikat. Aloe Vera indeholder antioxidanter, enzymer, vitamin A og C, og så er den stærkt antiinflammatorisk. Den kan hjælpe med at behandle forbrændinger, og tør hud. Den har også storslåede egenskaber, der siver ind i huden for at berolige rødme og hævelse.

Rosenvand (Rosa Damascena) - Rosenvand er den vandige opløsning fra destillationen af æterisk olie fra Rose Otto, som hydrerer tør hud. Hud, der er følsom eller vil have glæde af den styrkende pleje fra rosenvand. De hydrofile egenskaber ved de vandopløselige æteriske olier, der findes i Rosenvand, hjælper med at berolige tørstig hud, øge fugtighedsniveauerne og forbedre dens generelle udseende og tone.

Frankincense Hydrosol (Boswellia Carterii) - Frankincense Hydrosol, også kendt som Frankincense-vand, er det specielle vand, der kommer fra destillationen af Frankincense-tårer. Der tilsættes ikke yderligere vand. Dette hellige plantevand udskilles fra destillationen af saften, og det indeholder alle de mikroopløselige komponenter i Frankincense, hvilket giver denne tonic dens styrkende duft og æteriske effektivitet. Damp destilleret fra den søde harpiks fra somalisk Frankincense, denne hydrosol tilføjer et ekstra element af det hellige til dette serum og forvandler din hudplejerutine til en storslået meditation.

Blæretang (Fucus Vesiculosus) - Denne vildhøstede tang er en rig kilde til essentielle vitaminer og mineraler som calcium, magnesium, B-vitaminer, silica og antioxidanter. Og det bedste af det hele er, at den er naturligt slimet, hvilket giver denne formel dens fugtgivende gave. 

Figenkaktus (Opuntia Ficus-indica) - Figenkaktus er en eftertragtet bæreolie, der kommer fra dybt inde i den varme ørken. Den er blevet brugt i århundreder af ørkenfolk til at dulme udtørret hud, der er blevet beskadiget af hårde ørkenvinde og en nådesløs sol. Figenkaktus er nærende, fugtgivende og styrkende.

Kæmpenatlys (Oenothera Biennis) - Kæmpenatlysolie er et sjældent superkritisk ekstrakt udvundet af frøene fra den vilde kæmpenatlys-plante, som udstråler dejlige lipider, der er værdsat af tørstig hud. 

Hunderose (Rosa Canina) - Hyben æterisk olie er koldpresset fra den karminrøde farve af rosenplanten, der vises på stilken, efter den har blomstret. Både frugten og frøene er fyldt med C- og E-vitaminer, retinol A og rigelige essentielle fedtsyrer, der har beroliget huden siden oldtiden.

Kulsukker (Symphytum Ocinale) - Denne urteinfusion i Jojoba beskytter og giver energi til huden. Den forbedrer tekstur og tone.

Rødkløver (Trifolium Pretense) - Rødkløver er ganske almindeligt kendt for sine søde lyserøde-lilla blomster, der springer på bjergskråningerne. Den er historisk blevet brugt som en generel hudtonic. 

Solsikke Lecithin (Helianthus Annuus Lecithin) - Solsikke lecithin forhindrer i vandtab fra hudens overflade, som årsager i en glat og frisk hud.

Pebermynte (Mentha Piperita) - Pebermynte æterisk olie udstråler en intens duft. Denne æteriske olie destilleres af fjerde generation af familiedestillatører i Frankrig. Denne magiske mynte destilleres fra friske blade. Pebermynteolie renser huden naturligt og har antiseptiske og antibakterielle egenskaber. Den har en afkølende effekt, der beroliger irritation og betændelse.

Tysk Kamille (Matricaria Chamomilla) - Tysk Kamille æterisk olie udstråler en sød, frugt- og urteagtig duft. Denne æteriske olie trænger dybt ned i hudens lag, hvor dens kraftige antiinflammatoriske virkning, gendanner og lindrer irriteret hud. Den er ekstremt helende, især hvis du har følsom hud, hvilket hjælper med at reducere rødme.

Jojoba (Simmondsia Chinensis) - Jojoba olie udstråler en let nøddeagtig duft. Denne fantastiske olie destilleres fra ørkenvoksende Jojoba-planter. Perler af flydende guld spirer inde i et Jojoba-frø. Fra disse frø sprænger frem en gylden olie, der er koldpresset ekstraheret for at levere et lipid, der ligner vores huds naturlige serum. Jojoba har beroligende, antiinflammatoriske, helende egenskaber. Det er et fugtgivende og et naturligt antimikrobielt middel, og er en naturlig kilde til bio-tilgængelig E-vitamin.

Tamanu (Calophyllum Inophyllum) - Tamanu æterisk olie udstråler en dyb, jord- og nøddeagtig duft. Tamanu olie er koldpresses fra tamanu-nødderne på Madagaskar. Olien er rig på fedtsyrer, som kan hjælpe med at holde huden fugtig. Den indeholder også antioxidanter, der bekæmper skader fra frie radikaler. Oliens evne til at fremme kollagen og GAG-produktion spiller også en rolle i anti-aldring og hudregenerering.

Almindelig Hjulkrone (Borago Officinalis) - Denne olie stammer fra smukke blå stjerne blomster, fra Hjulkrone-planten, hvis frø gendanner fugt og glathed i huden. Almindelig Hjulkrone er fyldt med gamma-linolensyre, en essentiel fedtsyre, der fugter huden. Almindelig hjulkrone frøolie er en rig fugtighedscreme, der kan hydrere tør hud, og gendanne sunde fugtighedsniveauer og skabe fugtbarriere på huden.

Sheasmør (Butyrospermum Parkii) - Sheasmør er udvundet fra det afrikanske Shea-nøddetræ. Sheasmør genopfylder huden, mens den er dybt fugtgivende. Sheasmør er et overdådigt lipid, der bringer en sund glød til hele øjenområdet. Høje koncentrationer af fedtsyrer og vitaminer gør sheasmør til en ideel kosmetisk ingrediens til blødgøring af huden. Sheasmør har også antiinflammatoriske og helende egenskaber. 

Cape Kamille (Eriocephalus Punctulatus) - Cape Kamille æterisk olie udstråler en sød frugtagtig blomsterduft. Denne æteriske olie udvindes fra Eriocephalus Punctulatus blomsten, der vokser i Sydafrika. Cape Kamille er dybt nærende for huden, da dens blå farvetone indikerer azulen- og esterforbindelser, der beroliger og klargør huden. Denne foryngende essens regulerer talg og blødgør udseendet på ar og hudpletter.

Sød Timian (Thymus Linalool) - Sød Timian æterisk olie udstråler en varm, sød urteduft. Denne æteriske olie er dampdestilleret fra Sød Timian-urten, der vokser i Frankrig. Stærk som den er blød, Sød Timian æterisk olie er kendt for at give liv i krop og sind, mens den er mild nok til at blive brugt på følsom hud, hos små børn og ældre.

Blue Tansy (Tanacetum Annuum) - Blue Tansy æterisk olie udstråler en sød frugt og urteduft. Den har antioxidant og antiinflammatoriske egenskaber. Denne æteriske olie destilleres fra en gul blomst. Denne dybblå olie, rig på køling af azulen, forbedrer afslapning, og reducere poser under øjet. Den lysner og forbedrer udseendet af mørke rander under øjet.

Frankincense (Boswellia Carterii) - Frankincense æterisk olie udstråler en aromatisk, jordslået fyrretræs-duft med noter af citrus- og krydderduft. Denne hellige æteriske olie destilleres fra flydende perler fra livets træ, der vokser i Somalia. Disse Livets træer holder til i de ældste lunde, der er rodfæstet i antikken: Dhallo-dalen - hjertet af Frankincenses fædreland. Når det bruges som ingrediens i hudplejeprodukter, behandler det tør hud og reducerer forekomsten af ​​rynker, alderspletter, ar og strækmærker.

Rose Otto (Damascener Rose) - Rose Otto æterisk olie udstråler en varm, dyb blomster, let krydret, og honninglignende duft. Denne æteriske olie er en dampdestilleret spådom fra Roses Valley i Bulgarien. Det tager tres roser at fremstille en dråbe Rose Otto æterisk olie. 'Ottoen' i Rose Otto henviser til, at det er en dampdestillationsproces. Rose Otto har opløftende og foryngende egenskaber, som kan hjælpe huden med at forblive blød, glat, elastisk og optimalt hydreret.

Øjentrøst (Euphrasia Officinalis) - Øjentrøst trukket i jojoba olie. Øjentrøst udstråler en lavendel, moskus, nødde- og urteagtig duft. Øjentrøst indeholder flavonoider og tanniner, der har antioxidantfordele og beskytter huden mod for tidlige fine linjer og rynker. Øjentrøst kan ligeledes hjælpe med at mindske betændelse. Hvis dine øjne er tilbøjelige til rødme, kan dette urtekstrakt virkelig hjælpe med at reducere hævelse.

Lavendel (Lavendula Angustifolia) - Lavendel trukket i jojoba olie. Lavendel udstråler en kraftig urteblomsterduft. Denne hudtonic beroliger eksem, tør hud og reducerer betændelse. Den blødgør og udglatter udseendet på ar, hudpletter og hudtekstur.

Havrehalm (Avena Sativa) - Havrehalm høstes, når havrepladerne er fyldt med hvid mælkeagtig væske (inden de bliver "havre") som er meget nærringsholdigt. Disse havre indeholder mineraler som jern, calcium, magnesium, vitaminer og en række af andre bestanddele, der dybt nærer den overarbejdede hud. Havre er længe blevet brugt som et middel mod kløende og tør hud. Denne ingrediens er glutenfri.

Rosmarin- & Salvieekstrakt (Rosemarinus Officinalis & Salvia Officinalis) - Disse potente planter indeholder hundreder af bioaktive nektarier og antioxidanter, som er ekstraheret i denne plantesymfoni. Denne symfoni af Rosmarin og Salvie giver os mulighed for at opleve alle de gaver, som disse smukke planter tilbyder til vores hud. Næringsstoffer fra rosmarin kan hjælpe med at beskytte hudceller mod skader ofte forårsaget af solen og frie radikaler. Da rosmarin har naturlige antiseptiske egenskaber, er det et overlegen desinfektionsmiddel for vores hud og hår. Salvieforbindelsen hjælper med at bekæmpe aldringstegn, såsom rynker.

Dansk