Night Nectar Beauty Balm, 5 ml
Night Nectar Beauty Balm, 5 ml
  • Indlæs billede til gallerivisning Night Nectar Beauty Balm, 5 ml
  • Indlæs billede til gallerivisning Night Nectar Beauty Balm, 5 ml

Night Nectar Beauty Balm, 5 ml

Forhandler
Living Libations
Normalpris
279,00 kr
Udsalgspris
279,00 kr
Normalpris
Udsolgt
Pris pr. stk.
pr. 
Inklusive moms.

  • Beskrivelse
  • Anvendelse
  • Ingredienser

Forkæl din teint med glæden ved Living Libations overdådige Night Nectar Beauty Balm. Giv hver pore nærring med botaniske stoffer, der mætter og beroliger huden. De frodige lipider i denne bøtte, udgør denne nærende natlige serum. Anvend denne lækre serum inden du skal sove, så serumet kan arbejde i dybden i din hud, natten over. 

  • Økologisk & Vildtvoksende
  • Kemifri, Parabenefri, Alkoholfri, Sulfatfri, Glutenfri
  • Non-GMO, Fair Trade, Vegansk

Living Libations formulerer deres linje af ansigts-, krops- og velværeprodukter med en palet af rene, økologiske og vildtvoksende ingredienser, der nærer, helbreder og afbalancerer huden - såvel som sindet. Disse intelligente safter fra naturen, som findes i alle deres produkter, skaber cellulær harmoni, og giver mulighed for at din naturlige skønhed kan skinne igennem. Living Libations trækker deres inspiration og ingredienser fra naturen og mener, at naturen er en ubesværet skønhed, som er en gave til os.

En skønhed som også flyder igennem os, og ikke kun noget vi skal anvende på os. Skønhed er ikke endnu et regime for at blive til noget andet end vi allerede er. Living Libations’s produkter minder os om dette, og er i høj grad lige så meget en oplevelse der vækker vores sanser, så vi kan være nærværende overfor skønheden i nuet.

Vask ansigtet med en Best Skin Ever, derefter påføre Night Nectar Beauty Balm, hvor din hud trænger til det. Denne balsam kan bruges alene eller i forbindelse med Open Sky Eye Serum og All Seeing Eye Crème. Brug din håndflade som en palet til at blande de to. Fremragende til at mætte supertørre pletter og områder, der har brug for frodig smøring.

Jojoba (Simmondsia Chinensis) - Jojoba olie udstråler en let nøddeagtig duft. Denne fantastiske olie destilleres fra ørkenvoksende Jojoba-planter. Perler af flydende guld spirer inde i et Jojoba-frø. Fra disse frø sprænger frem en gylden olie, der er koldpresset ekstraheret for at levere et lipid, der ligner vores huds naturlige serum. Jojoba har beroligende, antiinflammatoriske, helende egenskaber. Det er et fugtgivende og et naturligt antimikrobielt middel. Denne olie er fantastisk til behandling af akne, og er en naturlig kilde til bio-tilgængelig E-vitamin.

Evighedsblomst (Helichrysum Italicum) - Evighedsblomst æterisk olie udstråler en meget sød, urteagtig, hø lignende, poleret med røget tobak og moskus lignende undertone duft. Denne æteriske olie er dampdestilleret fra kronbladene af blomsten Helichrysum Italicum. De er vildtvoksende på øen Korsika. I de stenede korsikanske klipper, vokser blomsterne i en højde af 1.220 meter. Denne perle af en æterisk olie har kraftfulde genoprettende egenskaber, der dramatisk forbedrer udseendet af hudens ufuldkommenheder og hudinflammation.

Lavendel (Lavendula Angustifolia) - Lavendel æterisk olie udstråler en kraftig urteblomsterduft. Denne dejlige æteriske olie udvindes fra de blomstrende toppe af lavendel, der er dyrket på marker med ametystfarvet jord i Bulgarien. Denne hudtonic beroliger eksem, tør hud og reducerer betændelse. Den blødgør og udglatter udseendet på ar, hudpletter og hudtekstur.

Sheasmør (Butyrospermum Parkii) - Sheasmør er udvundet fra det afrikanske Shea-nøddetræ. Sheasmør genopfylder huden, mens den er dybt fugtgivende. Sheasmør er et overdådigt lipid, der bringer en sund glød til hele hudområdet. Høje koncentrationer af fedtsyrer og vitaminer gør sheasmør til en ideel kosmetisk ingrediens til blødgøring af huden. Sheasmør har også antiinflammatoriske og helende egenskaber. 

Kakaosmør (Theobroma Cacao) - Living Libations kakaosmør er en guddommelig sanselig fornøjelse, lavet af arvestykke kakaobønner af højeste kvalitet og det eneste certificerede rå kakaosmør. Dette aromatiske smør tilfører teint den udholdende kraft af silkeblød fugt.

Gulerodsfrø (Daucus Carota) - Gulerodsfrø æterisk olie udstråler en jordagtig, træagtig og varm duft. Denne gulerodsfrø olie er destilleret fra de søde, vilde blomster, der dekorerer engene i Holland. Gulerodsfrø olie er en vinder, når det gælder anti-aldring effekter. Ved at kombinere A-vitamin, kollagen-boostende C-vitamin og fugtgivende E-vitamin, hjælper denne æteriske olie med at glatte linjer og reparerer solskader, ar og ethvert andet hudtraume.

Frankincense (Boswellia Carterii) - Frankincense æterisk olie udstråler en aromatisk, jordslået fyrretræs-duft med noter af citrus- og krydderduft. Denne hellige æteriske olie destilleres fra flydende perler fra livets træ, der vokser i Somalia. Disse Livets træer holder til i de ældste lunde, der er rodfæstet i antikken: Dhallo-dalen - hjertet af Frankincenses fædreland. Når det bruges som ingrediens i hudplejeprodukter, behandler det tør hud og reducerer forekomsten af ​​rynker, alderspletter, ar og strækmærker.

Cape Kamille (Eriocephalus Punctulatus) - Cape Kamille æterisk olie udstråler en sød frugtagtig blomsterduft. Denne æteriske olie udvindes fra Eriocephalus Punctulatus blomsten, der vokser i Sydafrika. Cape Kamille er dybt nærende for huden, da dens blå farvetone indikerer azulen- og esterforbindelser, der beroliger og klargør huden. Denne foryngende essens regulerer talg og blødgør udseendet på ar og hudpletter.

Havtorn (Hippophae Rhamnoides) - Havtorn æterisk olie udstråler en stærk jordslåede duft. Denne æteriske olie, er skabt af speciel superkritisk ekstraktion for at samle alle de fordele, disse bær har at tilbyde. En enkelt dråbe af denne bærekstrakt indeholder over 190 plantesekretionsstoffer. Havtorn fremmer hud hydrering, elasticitet, celleregenerering og hjælper endda med at behandle og forhindre akne. Havtorn æterisk olie har antiinflammatoriske egenskaber, der hjælper med at reducere hævelse og rødme forbundet med mange hudtilstande - herunder eksem, psoriasis og rosacea.

Broccolifrø (Brassica Oleracea) - Broccolifrø æterisk olie præsenterer et kraftcenter af antioxidanter og essentielle fedtsyrer. Det er en let og silkeblød olie, der genopliver ødelagt væv fra miljøeksponeringer. Broccoli frøolie er også høj med, beroligende for huden fedtsyrer, og citerer det imponerende indhold af Omega-6 og Omega-9 i BSO. Disse næringsstoffer leverer intens hydrering uden tilstopning af porer, mens de også beroliger inflammatoriske hudtilstande som akne, eksem og endda rosacea.

Laurbær Voks (Myrica Pubescens) - En vegetabilsk voks opnået fra frugten af Myrica Pubescens - et bær fra en stedsegrøn busk, der vokser i høje højder i Andesbjergene. Denne voks er vandekstraheret og grøn-hvid i farven. Den er nyttigt i udviklingen af naturlige kosmetikprodukter og produkter til personlig pleje. I hudplejeapplikationer bidrager Laurbær voks til en blank, rig, cremet fornemmelse og betragtes som ganske stabil. Den efterlader et kærligt lag på din hud.

Ingefær (Zingiber Officinale) - Ingefær æterisk olie udstråler en stærk, varm og krydret duft. Essenser fra denne robuste rod, er en speciel superkritisk ekstrakt, fra ingefær dyrket på Madagaskar, der skaber denne fyldige ingefær æteriske olie. Ingefær er fyldt med mere end 40 antioxidanter, der siges at bekæmpe de tydelige tegn på aldring. Andre fordele inkluderer reduktion af skader, der er forårsaget på grund af frie radikaler.

Sød Timian (Thymus Linalool) - Sød Timian æterisk olie udstråler en varm, sød urteduft. Denne æteriske olie er dampdestilleret fra Sød Timian-urten, der vokser i Frankrig. Stærk som den er blød, Sød Timian æterisk olie er kendt for at give liv i krop og sind, mens den er mild nok til at blive brugt på følsom hud, hos små børn og ældre.

Merian (Origanum Marjorana) - Beroligende sød Merian æterisk olie, er traditionelt blevet formuleret til hudplejemidler mod akne, psoriasis, eksem og udslæt. 

Dansk