Everybody Loves The Sunshine Zinc Beach Balm, 60 ml

Everybody Loves The Sunshine Zinc Beach Balm, 60 ml

Forhandler
Living Libations
Normalpris
379,00 kr
Udsalgspris
379,00 kr
Normalpris
Udsolgt
Pris pr. stk.
pr. 
Inklusive moms.

  • Beskrivelse
  • Anvendelse
  • Ingredienser
  • Økologisk & Vildtvoksende
  • Kemifri
  • Parabenefri
  • Alkoholfri
  • Sulfatfri
  • Glutenfri
  • Non-GMO
  • Fair Trade
  • Vegansk

Living Libations formulerer deres linje af ansigts-, krops- og velværeprodukter med en palet af rene, økologiske og vildtvoksende ingredienser, der nærer, helbreder og afbalancerer huden - såvel som sindet. Disse intelligente safter fra naturen, som findes i alle deres produkter, skaber cellulær harmoni, og giver mulighed for at din naturlige skønhed kan skinne igennem. Living Libations trækker deres inspiration og ingredienser fra naturen og mener, at naturen er en ubesværet skønhed, som er en gave til os.

En skønhed som også flyder igennem os, og ikke kun noget vi skal anvende på os. Skønhed er ikke endnu et regime for at blive til noget andet end vi allerede er. Living Libations’s produkter minder os om dette, og er i høj grad lige så meget en oplevelse der vækker vores sanser, så vi kan være nærværende overfor skønheden i nuet.

 

 

Jojoba (Simmondsia Chinensis) - Jojobaolie udstråler en let nøddeagtig duft. Denne fantastiske olie destilleres fra ørkenvoksende Jojoba-planter. Perler af flydende guld spirer inde i et Jojoba-frø. Fra disse frø sprænger frem en gylden olie, der er koldpresset ekstraheret for at levere et lipid, der ligner vores huds naturlige serum. Jojoba har beroligende, antiinflammatoriske, helende egenskaber. Det er et fugtgivende og et naturligt antimikrobielt middel. Denne olie er fantastisk til behandling af akne, og er en naturlig kilde til bio-tilgængelig E-vitamin.

Kokoscrème (Cocos Nucifera) - Nærende, fugtgivende Kokoscreme absorberes af huden, indtil den er helt absorberet. Kokos er også kendt for sine anti-aldring egenskaber. Kokosnød har antioxidanter såsom E-vitamin og A-vitamin, som hjælper med at bremse aldringsprocessen og kan hjælpe med at reducere skaden fra frie radikaler og solen.

Kakaosmør (Theobroma Cacao) - Kakaosmør udstråler en dyb, kongelig og jordnær duft. Dette certificerede rå, kakaosmør er lige så gavnligt som det er lækker. Sød, smøragtig kakao tilfører huden med foryngende antioxidanter og udjævnende fugt. De høje niveauer af antioxidanter beskytter og reparerer huden mod skader og for tidlig aldring. Og som en antiinflammatorisk potent kilde, lindrer den rødme, hudpletter og forbedrer hudfarven.

Havtorn (Hippophae Rhamnoides) - Havtorn æterisk olie udstråler en stærk jordslåede duft. Denne æteriske olie, er skabt af speciel superkritisk ekstraktion for at samle alle de fordele, disse bær har at tilbyde. En enkelt dråbe af denne bærekstrakt indeholder over 190 plantesekretionsstoffer. Havtorn fremmer hud hydrering, elasticitet, celleregenerering og hjælper endda med at behandle og forhindre akne. Havtorn æterisk olie har antiinflammatoriske egenskaber, der hjælper med at reducere hævelse og rødme forbundet med mange hudtilstande - herunder eksem, psoriasis og rosacea.

Zinkoxid - Living Libations foretrækker uovertrukket zinkoxid, da dette er renere end titandioxid, og overtrukket zinkoxid, som fremstilles med en syntetisk silikonebelægning. Uovertrukket zink er kendt for at forbedre udseendet på alderspletter og melasma.

Hindbærfrø (Rubus Idaeus) - Denne specielle koldpressede planteolie er overdådig i essentielle fedtsyrer (linolsyre, alfa-linolensyre og oleinsyrer), vitamin A, carotenoider, tocopheroler og tocotrienoler. Tocopheroler er primært gamma og alpha tocopherols og er klar til at velsigne huden med fugtgivende magi.

Tamanu (Calophyllum Inophyllum) - Tamanu æterisk olie udstråler en dyb, jord- og nøddeagtig duft. Tamanu olie er koldpresses fra tamanu-nødderne på Madagaskar. Olien er rig på fedtsyrer, som kan hjælpe med at holde huden fugtig. Den indeholder også antioxidanter, der bekæmper skader fra frie radikaler. Oliens evne til at fremme kollagen og GAG-produktion spiller også en rolle i anti-aldring og hudregenerering.

Schizandra (Schizandra Spenanthera) - Schizandra æterisk olie udstråler en varm, sød og frugtagtig duft. Schizandra bær æterisk olie er destilleret fra bærrene, fra den indonesiske Schizandra busk. Denne fantastiske olie er fyldt med antiinflammatoriske egenskaber. Schizandra bær æterisk olie bruges desuden til anti-astmatisk kosmetik, samt forhindrer og eliminerer frie radikaler.

Laurbær Voks (Myrica Pubescens) - En vegetabilsk voks opnået fra frugten af Myrica Pubescens - et bær fra en stedsegrøn busk, der vokser i høje højder i Andesbjergene. Denne voks er vandekstraheret og grøn-hvid i farven. Den er nyttigt i udviklingen af naturlige kosmetikprodukter og produkter til personlig pleje. I hudplejeapplikationer bidrager Laurbær voks til en blank, rig, cremet fornemmelse og betragtes som ganske stabil. Den efterlader et kærligt lag på din hud.

Evighedsblomst (Helichrysum Italicum) - Evighedsblomst æterisk olie udstråler en meget sød, urteagtig, hø lignende, poleret med røget tobak og moskus lignende undertone duft. Denne æteriske olie er dampdestilleret fra kronbladene af blomsten Helichrysum Italicum. De er vildtvoksende på øen Korsika. I de stenede korsikanske klipper, vokser blomsterne i en højde af 1.220 meter. Denne perle af en æterisk olie har kraftfulde genoprettende egenskaber, der dramatisk forbedrer udseendet af hudens ufuldkommenheder og hudinflammation.

Gulerodsfrø (Daucus Carota) - Gulerodsfrø æterisk olie udstråler en jordagtig, træagtig og varm duft. Denne gulerodsfrø olie er destilleret fra de søde, vilde blomster, der dekorerer engene i Holland. Gulerodsfrø olie er en vinder, når det gælder anti-aldring effekter. Ved at kombinere A-vitamin, kollagen-boostende C-vitamin og fugtgivende E-vitamin, hjælper denne æteriske olie med at glatte linjer og reparerer solskader, ar og ethvert andet hudtraume.

Rose Otto (Damascener Rose) - Rose Otto æterisk olie udstråler en varm, dyb blomster, let krydret, og honninglignende duft. Denne æteriske olie er en dampdestilleret spådom fra Roses Valley i Bulgarien. Det tager tres roser at fremstille en dråbe Rose Otto æterisk olie. 'Ottoen' i Rose Otto henviser til, at det er en dampdestillationsproces. Rose Otto har opløftende og foryngende egenskaber, som kan hjælpe huden med at forblive blød, glat, elastisk og optimalt hydreret.

Cape Chamomile (Eriocephalus Punctulatus) - Cape Chamomile æterisk olie udstråler en sød frugtagtig blomsterduft. Denne æteriske olie udvindes fra Eriocephalus Punctulatus blomsten, der vokser i Sydafrika. Cape Chamomile er dybt nærende for huden, da dens blå farvetone indikerer azulen- og esterforbindelser, der beroliger og klargør huden. Denne foryngende essens regulerer talg og blødgør udseendet på ar og hudpletter.

Frankincense (Boswellia Carterii) - Frankincense æterisk olie udstråler en aromatisk, jordslået fyrretræs-duft med noter af citrus- og krydderduft. Denne hellige æteriske olie destilleres fra flydende perler fra livets træ, der vokser i Somalia. Disse Livets træer holder til i de ældste lunde, der er rodfæstet i antikken: Dhallo-dalen - hjertet af Frankincenses fædreland. Når det bruges som ingrediens i hudplejeprodukter, behandler det tør hud og reducerer forekomsten af ​​rynker, alderspletter, ar og strækmærker.

Sandeltræ (Santalum Album) - Sandeltræ æterisk olie udstråler en eksotisk, sød, cremet, glat og varm duft. Denne æteriske olie høstes etisk og dampdestilleres fra hjertet af det aromatiske træ. Sandeltræet vokser i 30 år, før det begynder at producere olie, så hver flaske med luksuriøs sandeltræ æterisk olie er mindst tre årtier i produktion. Denne olie hjælper med at rense porerne og reducere betændelse fra milde hudirritationer. Derudover afhjælper den hudtilstande som akne, eksem og psoriasis.

Ingefær (Zingiber Officinale) - Ingefær æterisk olie udstråler en stærk, varm og krydret duft. Essenser fra denne robuste rod, er en speciel superkritisk ekstrakt, fra ingefær dyrket på Madagaskar, der skaber denne fyldige ingefær æteriske olie. Ingefær er fyldt med mere end 40 antioxidanter, der siges at bekæmpe de tydelige tegn på aldring. Andre fordele inkluderer reduktion af skader, der er forårsaget på grund af frie radikaler.

Lavendel (Lavendula Angustifolia) - Lavendel æterisk olie udstråler en kraftig urteblomsterduft. Denne dejlige æteriske olie udvindes fra de blomstrende toppe af lavendel, der er dyrket på marker med ametystfarvet jord i Bulgarien. Denne hudtonic beroliger eksem, tør hud og reducerer betændelse. Den blødgør og udglatter udseendet på ar, hudpletter og hudtekstur.

Storkenæb (Pelargonium Graveolens) - Storkenæb æterisk olie udstråler en aromatisk duft. Denne blomstrende æteriske olie er dampdestilleret fra kronbladene af Pelargonium Graveolens af afrikanske Storkenæb-planter - en af de få autentiske Storkenæb-arter, der producerer de lyseste, fyldige essenser. Storkenæb eliminerer effektivt døde celler, strammer huden, fremmer regenereringen af ny hud og mindsker aldringstegn.

Sød Timian (Thymus Linalool) - Sød Timian æterisk olie udstråler en varm, sød urteduft. Denne æteriske olie er dampdestilleret fra Sød Timian-urten, der vokser i Frankrig. Stærk som den er blød, Sød Timian æterisk olie er kendt for at give liv i krop og sind, mens den er mild nok til at blive brugt på følsom hud, hos små børn og ældre.

Gurkemeje (Curcuma Longa) - Gurkemeje æterisk olie udstråler en varm, frisk, krydret, noget træagtig aroma med en sprød ingefærduft. Gennem superkritisk ekstraktion indfanges alle gurkemejes lipofil forbindelser fra plantens rødder. Denne specielle ekstraktionsproces fanger meget mere af de aromatiske flygtige olier, lipider og pigmenter, end en typisk pulveriseret urt. Gurkemeje indeholder antioxidanter og antiinflammatoriske komponenter. Disse egenskaber kan give glød og glans til huden. Gurkemeje kan også genoplive din hud ved at få dens naturlige glød frem.

Morgenfrue (Calendula Officinalis) - Morgenfrue æterisk olie udstråler en jordslået og træagtig duft. Morgenfrue ekstrakt fremmer hudens tæthed, hvilket reducerer skader fra dag til dag, og øger også hydrering i huden, som er en af de vigtigste metoder til at forhindre aldringstegn på. Denne ingrediens fremmer også sårheling, mens den reducerer betændelse.

Palmarosa (Cymbopogon Martini) - Palmarosa æterisk olie udstråler en blød, sød blomsterduft. Denne æteriske olie destilleres fra et tropisk, duftende græs. Palmarosa er kendt for sine fugtighedsegenskaber og kan hjælpe med at forhindre betændelse og dehydrering. Den hjælper ligeledes på helbredelse af ar og blå mærker, og hjælper med at afhjælpe akne udbrud. Palmarosa er også en fremragende hudbalancerende olie til alle hudtyper.