Cleansing Charcoal Soap, 120 g
Cleansing Charcoal Soap, 120 g
Cleansing Charcoal Soap, 120 g
  • Indlæs billede til gallerivisning Cleansing Charcoal Soap, 120 g
  • Indlæs billede til gallerivisning Cleansing Charcoal Soap, 120 g
  • Indlæs billede til gallerivisning Cleansing Charcoal Soap, 120 g

Cleansing Charcoal Soap, 120 g

Forhandler
Living Libations
Normalpris
69,00 kr
Udsalgspris
69,00 kr
Normalpris
Udsolgt
Pris pr. stk.
pr. 
Inklusive moms.

  • Beskrivelse
  • Anvendelse
  • Ingredienser

Living Libations' Cleansing Charcoal Soap er en botanisk sæbe fremstillet med rensende aktivt kul, der fungerer som en magnet til at fjerne giftstoffer fra huden. Den fordelagtige bindende handling gør den til en fantastisk kosmetisk renser, da den binder sig til toksiner for at rense porerne.

Living Libations' botaniske sæbebar er især nyttig som en skånsom intimrens. De æteriske olier i sæben modulerer kraftigt lugtfremkaldende bakterier uden at forstyrre hudens beskyttende barriere. Kommercielle sæbebarer indeholder hårde overfladeaktive stoffer, der forstyrrer hudens struktur, hvilket forårsager tørhed, irritation og betændelse.

  • Økologisk & Vildtvoksende
  • Kemifri
  • Parabenefri
  • Alkoholfri
  • Sulfatfri
  • Glutenfri
  • Non-GMO
  • Fair Trade
  • Vegansk

Living Libations formulerer deres linje af ansigts-, krops- og velværeprodukter med en palet af rene, økologiske og vildtvoksende ingredienser, der nærer, helbreder og afbalancerer huden - såvel som sindet. Disse intelligente safter fra naturen, som findes i alle deres produkter, skaber cellulær harmoni, og giver mulighed for at din naturlige skønhed kan skinne igennem. Living Libations trækker deres inspiration og ingredienser fra naturen og mener, at naturen er en ubesværet skønhed, som er en gave til os.

En skønhed som også flyder igennem os, og ikke kun noget vi skal anvende på os. Skønhed er ikke endnu et regime for at blive til noget andet end vi allerede er. Living Libations’ produkter minder os om dette, og er i høj grad lige så meget en oplevelse der vækker vores sanser, så vi kan være nærværende overfor skønheden i nuet.

Perfekt til hånd- og negleskrub og til forsigtigt at vaske intime områder, der kræver ekstra opmærksomhed. (Vi anbefaler Best Skin Ever som en bedre mulighed for ansigt og krop)

Aktivt Kul - Dette rensende kulstof fungerer som en magnet til at fjerne giftstoffer fra huden. Det renser effektivt huden, porerne, fjerner dybe urenheder og døde hudceller. Resultatet er en glat, smidig og jævn tonet hud. Snavs, toksiner, tungmetaller, kemikalier og andre giftstoffer binder sig til trækulmolekylerne og vaskes derved væk.

Kakaosmør (Theobroma Cacao) - Kakaosmør udstråler en dyb, kongelig og jordnær duft. Dette certificerede rå kakaosmør er lige så gavnligt, som det er lækkert. Sød, smøragtig kakao tilfører huden foryngende antioxidanter og udjævnende fugt. De høje niveauer af antioxidanter beskytter og reparerer huden mod skader og for tidlig aldring. Og som en antiinflammatorisk potent kilde lindrer den rødme, hudpletter og forbedrer hudfarven.

Forsæbet Oliven Olie (Olea Europaea) - Forsæbet olivenolie fanger alle de nærende, fugtgivende egenskaber ved olivenolie, mens det forbedrer oliens evne til at rengøre huden, hår og hovedbund. Forsæbning er en kemisk reaktion, der opstår, når olien behandles med en stærk alkalisk opløsning. Fedtstoffer hydrolyseres inden kombination med alkali til dannelse af naturlig glycerin - et blødgøringsmiddel. Dette skaber sæbe med en meget lav pH-værdi. Forsæbet olivenolie siges at øge hudens porøsitet for at hjælpe huden med at frigive toksiner og absorbere fugt.

Jomfru Kokosolie (Cocos Nucifera) - Denne rene, uberørte jomfru kokosolie giver huden en storslået fugtighed og robusthed. Kokosolie udjævner fine linjer og rynker og beskytter hudens fugtbarriere. Den hydrerer huden i 24 timer og hjælper med at forbedre hudens elasticitet og kollagen produktion. Kokosolie er også kendt for sine anti-age egenskaber. Kokosolie har antioxidanter såsom E-vitamin og A-vitamin, som hjælper med at bremse aldringsprocessen og kan hjælpe med at reducere skader fra frie radikaler og solen.

Citron Myrtle (Backhousia Citriodora) - Citron Myrtle æterisk olie udstråler en ren citrusduft. Olien er dampdestilleret fra Backhousia Citriodora’s unge grene og blade, der vokser i Australien. Citron Myrtle har fantastiske fordele ved hudpleje af moden eller fedtet hud. Den fungerer astringerende på porer og reducere irritationer. Med dens antibakterielle egenskaber afhjælper den hudinfektioner, sår og akne.

Palmarosa (Cymbopogon Martini) - Palmarosa æterisk olie udstråler en blød, sød blomsterduft. Denne æteriske olie destilleres fra et tropisk, duftende græs. Palmarosa er kendt for sine fugtighedsegenskaber og kan hjælpe med at forhindre betændelse og dehydrering. Den hjælper ligeledes på helbredelse af ar og blå mærker, og hjælper med at afhjælpe akne-udbrud. Palmarosa er også en fremragende hudbalancerende olie til alle hudtyper.

Grapefrugt (Citrus Paradisi) - Grapefrugt æterisk olie udstråler en citrus duft. Denne æteriske olie udnytter planternes kraft, af frugtens skræl, høstet i økologiske italienske frugtplantager. Rig på antioxidanter og vitaminer, kan grapefrugtekstrakt, der påføres lokalt, give en række anti-age fordele som at glatte hudtonen og bekæmpe frie radikaler.

Citrongræs (Cymbopogon Citratus) - Citrongræs æterisk olie udstråler en frisk, citrusagtig duft. Denne vidunderlige æteriske olie er dampdestilleret fra Cymbopogon Citratus, et delvis tørret græs, der vokser i Tanzania. Citrongræs er fyldt med A- og C-vitamin, som arbejder hårdt for at holde din hud og dit hår skinnende. Udover det har den også astringerende egenskaber, som hjælper med at minimere dine porer såvel som at holde dine olieniveauer afbalanceret – samt reducere hududbrud.

Patchouli (Pogostemon Cablin) - Patchouli æterisk olie udstråler en stærk, let sød og berusende duft. Denne æteriske olie er dampdestilleret fra Pogostemon Cablin blade, der vokser i Indonesien. Patchouli æterisk olie behandler hudproblemer såsom dermatitis, akne, tør og revnet hud.

Jojoba (Simmondsia Chinensis) - Jojobaolie udstråler en let nøddeagtig duft. Denne fantastiske olie destilleres fra ørkenvoksende Jojoba-planter. Perler af flydende guld spirer inde i et Jojoba-frø. Fra disse frø sprænger frem en gylden olie, der er koldpresset ekstraheret for at levere et lipid, der ligner vores huds naturlige serum. Jojoba har beroligende, antiinflammatoriske, helende egenskaber. Det er et fugtgivende og et naturligt antimikrobielt middel. Denne olie er fantastisk til behandling af akne og er en naturlig kilde til bio-tilgængeligt E-vitamin.