Jordskokkebrød

Jordskokkebrød - Sundt, fiberrigt, lækkert

Vil du bage et super sundt brød fyldt med kostfibre og protein? Milena Penkowas jordskokkebrød er ikke bare lækkert – det er også en sand gave til din fordøjelse. Brødet er rigt på inulin fra jordskokkemel, sunde fedtsyrer fra frø og nødder, samt et højt proteinindhold fra æggene.

Ingredienser:

  • 250 g jordskokkemel
  • 250 g hørfrø
  • 50 g mandler
  • 50 g græskarkerner
  • 100 g chiafrø
  • 10 æg (eller 8 store)
  • Olie (raps eller hørfrø)

Sådan gør du:

  1. Bland alle ingredienser med en håndmixer, tilsæt evt. olie og lidt salt.
  2. Hæld i en rugbrødsform og bag ved 160-170°C i 1 t 30 min.

Til overs? Smør tyndt ud på en bageplade og bag 20 min. – voila, knækbrød! Få alle ingredienserne her – klar til at lægge i kurven!

Dansk