Jordskokkebrød
Jordskokkebrød - Sundt, fiberrigt, lækkert
Vil du bage et super sundt brød fyldt med kostfibre og protein? Milena Penkowas jordskokkebrød er ikke bare lækkert – det er også en sand gave til din fordøjelse. Brødet er rigt på inulin fra jordskokkemel, sunde fedtsyrer fra frø og nødder, samt et højt proteinindhold fra æggene.
Ingredienser:
- 250 g jordskokkemel
- 250 g hørfrø
- 50 g mandler
- 50 g græskarkerner
- 100 g chiafrø
- 10 æg (eller 8 store)
- Olie (raps eller hørfrø)
Sådan gør du:
- Bland alle ingredienser med en håndmixer, tilsæt evt. olie og lidt salt.
- Hæld i en rugbrødsform og bag ved 160-170°C i 1 t 30 min.
Til overs? Smør tyndt ud på en bageplade og bag 20 min. – voila, knækbrød! Få alle ingredienserne her – klar til at lægge i kurven!
Brug venstre/højre pile til at navigere i diasshowet eller swipe til venstre/højre, hvis du bruger en mobilenhed